2012. szeptember 19., szerda

Női szépségtippek nő(k)től nőknek



Ms. Wafa Bdair 2012. szeptember 11. keddi "DXN termékek a mindennapi szépségápolásban" bemutatójának arcápolási javaslatai a következők:

Tisztítás szappannal
Vizes arcbőrre vigyél fel Ganozhi szappant, habosítsd fel, masszírozd be a bőrödbe (ahogy megtanultuk: nyak és dekoltázs is!). Addig masszírozd, amíg a szappan teljesen beszívódik a bőrödbe (akkor jó, ha már ragad) és 5 – 10 percig hagyd rajta. A hatóidő után mosd meg az arcodat, majd tedd fel az alábbi maszkok egyikét, ezután moss ismét arcot és végezd el a DXN-es arckrém családok egyikével a tisztítás, tonizálás, hidratálás megtanult folyamatát.

Arctisztítás arcmaszkkal 1. (sima kávés)
- 1 teáskanál 3 in 1 kávé (ha zsíros bőröd), vagy Cocozhit (ha kevert vagy száraz),
- cukor peeling hatású: azaz bőrradírként működik,
- a növényi tejszín táplálja a bőrt,
- a ganodermát pedig ismerjük. :-)
Nedves kézzel tedd fel az arcodra, nyakadra a kávét, masszírozd be a bőrödbe a megtanult módon. A masszírozáshoz tovább nedvesítheted a kezed. Addig masszírozd ezzel az arcod, nyakad, amíg a kávé és a cukor teljesen be nem szívódik az arcodba. Egy barna színű maszk lesz a végeredmény. Hagyd ezt magadon 15 – 20 percig. Hetente, kéthetente használhatod.

Arcmaszk 2. („gombás” maszk)
- 1 teáskanál Reishi Mushroom por (vagy 2 db RG kapszula),
- 2 db összetört Spirulina,
- 1 teáskanál 2 in 1,
- 2 teáskanál Morinzhi.
Ezeket keverd össze kenhető állagúvá (ha sűrű marad tégy hozzá még Morinzhit), nedvesítsd be az arcodat, majd vidd fel rá és hagyd rajta 20 -30 percig (teljesen megköt az arcon). Hetente, 2 hetente ismételd!

Arcmaszk  3. („spirulinás maszk”)
- 4 db összetört Spirulina,
- 2 teáskanál Morinzhi.
Ezeket keverd össze kenhető állagúvá (ha sűrű marad, tegyél hozzá még Morinzhit), nedvesítsd be az arcodat, majd vidd fel rá és hagyd rajta 20 -30 percig (teljesen megköt az arcon). Hetente, 2 hetente ismételd! A hatás frenetikus lesz. Fél óra elteltével csodálhatod arcbőröd ragyogását és üdeségét.
Nemcsak a nők arcbőrét simítja ki, urak is bátran használhatják.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése