2012. szeptember 19., szerda

A jövedelemről


          Ne állást hanem növekedést, ne kifogást hanem pénzt keress! Ha csak olyan jövedelmed van, ami az állandó aktív jelenlétedet kívánja, akkor veszélyben vagy!
2008-ban egy online marketingben jártas és dolgozó szakember és oktató, annyi megkeresést kapott tanítványaitól különböző MLM rendszerekhez való csatlakozás témájában, hogy nem győzte elutasítani őket! Nem tetszett neki a nyomulás, az erőszakos, manipulatív technikák, a drága képzések, tapsikolós rendezvények és, hogy a legtöbb termék olyan drága, hogy komoly marketing kell ezt elfogadtatni az emberekkel!
De maga a rendszer, a pénzkereseti lehetőség, a szisztéma, a passzív jövedelem lehetősége, megragadta a fantáziáját, és elkezdte keresni, hogy lehetne mindezek nélkül, online módszerekkel felépíteni egy akár világméretű hálózatot!
Ezt a vízióját egy könyvben is megfogalmazta, melynek címe: Online aranybánya volt.

Nem kellett sokáig keresnie, és megtalálta ehhez a legmegfelelőbb céget, a megfelelő és megfizethető termékeket és kiváló terméktámogatást, szakértelmet.
Egy máig aktív és alkotó profi csapat segítségével megalkotta a hálózatépítéshez használható kiváló eszközöket, weblapokat, webirodákat, levelező, videómail és időszervező szoftvereket, online bemutatókat, filmeket és megteremtette a webkonferenciák lehetőségét, illetve és megszervezte a tagok online képzését, ingyenesen elérhető anyagok segítségével! A rendszer összeállt, elindult és segítségével - a kiváló és népszerű termékekre támaszkodva lsd. egészséges kávék stb - ma már egy lassan 30 ezer fős hálózat épült ki a most nyitó Európai kontinensen és ezzel a cég 19 éves történetében a leggyorsabban építette fel az egyik legmagasabb vezetői színtet! Ma már az egész világról keresik, hogy átvegyék és alkalmazzák tudását és az általa kifejlesztett eszközöket!
A fiatalember, több gyermekes családapa és online szakember neve Kócsó László és a hálózat amit behozott Magyarországra, és elindított az európai piacon a DXN!
MI MÁR NEM TERVEKRŐL, ÁLMOKRÓL, ELKÉPZELÉSEKRŐL BESZÉLÜNK, HANEM EGY MÜKÖDŐ KIVÁLÓ RENDSZERRŐL, AMIVEL AZ EGÉSZ VILÁGOT ELÉRHETJÜK, SZPONZORÁLHATUNK BÁRMELY KONTINENSEN, MIVEL A DXN KIVÁLÓ LOGISZTIKÁJA AZ EGÉSZ VILÁGON ELÉRHETŐVÉ TESZI A TERMÉKEKET, ÉS TERMÉSZETESEN A JUTALÉKKIFIZETÉS IS A GLOBÁLIS FORGALOM UTÁN TÖRTÉNIK HAVONTA, MINDIG PONTOSAN!
A rendszer napról napra fejlödik, és az ajánlat visszavonásáig minden tag ingyenesen mindent megkap használhat! 13 nyelven személyessé tehető weboldalak, automata feliratkozó gyűjtéssel és hírlevélküldővel! Ingyenes videómail és autoresponder szolgáltatás, időszervező szoftver és webiroda kép és videótárhellyel! Online bemutató anyagok, filmek, hanganyagok, ingyenesen letölthető oktatás és sok minden extra!


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése