2011. október 26., szerda

Égi Segítőink az Angyalok



Kik is az Angyalok?

Az Angyal szó a görög „Angelos” szóból ered. Jelentése: „hírvivő”. Ebből következően az Angyalok Isten hírvivői. Az Angyalok spirituális lények, akik Istent szolgálják. Ők gyönyörűek, fényesek, megbízhatóak, erőteljesek és hatalmasak.

Az Angyalok semelyik valláshoz nem tartoznak, illetve mindegyikhez. Ők sohasem kritizálnak és ítélkeznek, bármilyen hibát követünk is el. Az Angyalok védenek, vezetnek és gyógyítanak minket, hogy beteljesíthessük békében a küldetésünket itt Földön. Mindenkinek van egy születési angyala, aki a születésétől fogva mellette van egész életén keresztül. Ezen kívül vannak őrangyalok is mellettünk. Általában kettő őrangyal van mellettünk.

Nem mindenki érzékeli vagy látja az Angyalokat, és még kevesebben vagyunk akik, követjük is útmutatásukat.

Amíg az igaz, hogy a fájdalmakon keresztül növekedhetünk spirituálisan, az is igaz, hogy viszont gyorsabban fejlődhetünk a békében. A saját békés fejlődésünk által, másokat is inspirálhatunk, arra, hogy békében is fejlődhetünk.

Az Angyalok boldogak, ha segíthetnek nekünk, bármilyen apró vagy nagy dologban is. Nem tudod őket zavarni vagy túlterhelni, mert ők multidimenzionális lények, egyszerre tudnak több helyen is és időben is megjelenni. A legfontosabb dolog számukra, hogy segíthessenek nekünk és békét hozzanak. Csak kérni kell őket!
Ollózva: Blue Harmony

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése