2011. február 21., hétfő

Vitaminokról általában


spirulina a csodaalga

Az ember egészségi állapota nagymértékben függ a táplálkozással a szervezetbe jutó ásványi anyagok, nyomelemek és vitaminok mennyiségétől és minőségétől.

Földünkből a növények nem tudnak elegendő létfontosságú vitaminokhoz és egyéb anyagokhoz jutni a talaj túlzott kihasználtsága és az elsavasodása miatt. Ha módunk van rá termeljünk kertünkben egy kis nyári, friss zöldségfélét, vagy próbáljunk beszerezni biotermesztésű alapanyagokat.

A vitaminokra a szervezetnek feltétlenül szüksége van. Kis mennyiségben ugyan, de elengedhetetlenül fontos. A vitaminhiány számtalan problémát okoz a szervezetben. Mai táplálékunk sajnos már nem tartalmazza azt a mennyiségű vitamint, amennyire szükségünk van.

Ezért ajánlatos táplálék kiegészítőket fogyasztani. Táplálék kiegészítők vásárlása előtt alaposan tájékozódjunk. Vannak olyan készítmények forgalomban, amelyek a napi vitaminadag kis hányadát teszik csak ki.

Éppen ezért lehetőség szerint, megbízható forrásból kell, vitaminokat és egyéb kiegészítőket vásárolnunk.
Ezeket a szervezet is sokkal jobban tudja hasznosítani.

Forrás:Természetgyógyászat

A spirulina egyfajta kék-zöld alga, egy alaptermék,úgy gondolom.

Gazdag proteinben, béta-karotinban, klorofillban, antioxidánsokban, ásványi anyagokban és más olyan tápanyagokban, melyekre szervezetünknek szüksége van. (pl. szelén, mangán, cink, réz, vas, króm stb.) Továbbá az egyik legismertebb lúgos táplálék, mely segít abban, hogy a gyenge, savas szervezet egészséges, lúgos állapotúvá váljon.

A DXN Spirulina algát mesterséges tengerben tenyésztik, így biztosítják tisztaságát.

Annyira tökéletes táplálék, hogy fogyasztható étkezés előtt – helyett. Egy étkezésre akár 10 db-t is lehet enni, kiváltva az étkezést.

Immunjavító és rákmegelőző tulajdonságú.

Védelmet biztosít a fertőzések, krónikus betegségek és rák megelőzésében. Fogyasztásával elkerülhetők az allergiás reakciók

65% emészthető zöldségproteinből áll. Ezek megfelelő arányban biztosítják mind a 8 féle esszenciális aminósavat, illetve olyan aminósavakat is, melyek szükségesek a sejtek számára az enzimek, hormonok, előállításához , az agykémiához és a metabolizmushoz.

Ellenjavallt azoknál a vesebetegeknél, ahol korlátozni kell a fehérjebevitelt.

Webáruházam: http://kavehaz.egeszsegeskave.hu/termekek


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése