2011. január 9., vasárnap

2011 elkezdődött

Megint eltelt egy év. Ilyentájt sokan gondolnak arra, vajon miben lesz más ez az esztendő. Sokan tesznek újévi fogadalmakat – bár tapasztalataim szerint ezek már január folyamán, rosszabb esetben pár nap alatt el is felejtődnek. Egyáltalán: van értelme a fogadalmaknak?
Igen, van, de ezeket nem újév napjához kell kötni. Amikor megérik bennünk újabb vágyunk és tervünk, bármikor az év folyamán, meg lehet azt tervezni, kitűzve az időpontot, amikor célba akarunk érni.
Nem betarthatatlan és könnyen felejthető fogadalmakat kell kitalálnunk, hanem mindig az a legfontosabb, hogy céljaink és terveink legyenek, melyek követhetőek. Hogy aztán a következő év fordulóján summázhassunk: igen ez termékeny, jó év volt. Terveim a megvalósulás küszöbén, ha épp meg nem valósultak már!

Nagyon okos kezdeményezés a Vonzás törvénye oldalon, az én évem oldal - hogy segít vágyaink megvalósításában. Jelszó alatt beírhatók vágyaink, kérhetünk meghatározott idejű emlékeztetőt, hogy az oldalra visszalátogassunk, hogy ne feledjük terveinket. Ugyanis a tervek, amik csak úgy keringenek a fejünkben, sohasem fognak megvalósulni.

Terveink akkor valósulnak meg, ha minél többször gondolunk rájuk, ha minél többször érezzük úgy, mintha már a valóság részévé váltak volna.

Amikor benézünk az oldalra, mindig megnézhetjük milyen terveink állnak a megvalósulás kapujában.
.Rendkívül ösztönző tud lenni.

Ami még nagyon jó dolog és működik, a vágytábla és vágydoboz.
A táblára és dobozba elhelyezhető azoknak a dolgoknak a képei, amikre vágysz, amiket el szeretnél érni. A táblára olyan képeket tűzzél fel, amik arra inspirálnak, hogy lépéseket tegyél a vágyaid megvalósításáért! A dobozra érdemes kívül ráírni: ez már az enyém !

Boldog teremtést!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése