2010. december 17., péntek

DXN MycoVeggie - a tökéletes zöld étel

Újabb csodálatos termékkel jelent meg a DXN, magyarországi piacán.


A DXN MycoVeggie kizárólag természetes forrásból származó alkotóelemekből összeállított étrend-kiegészítő (zöldségek, különböző gombák, spirulina, zöld tea, eperfa levél, gingko levél, noni levél, gyógynövények és válogatott fűszerek).
Ez a természetes zöld étel alacsony zsírtartalmú, cukor- és koleszterinmentes, gazdag oldható és oldhatatlan rostban egyaránt, valamint C vitaminban, kalciumban és vasban. Elősegíti a test méregtelenítését az emésztőcsatorna gyengéd megtisztításával és a salakanyag bélrendszerből történő kiürítésének elősegítésével. Fogyókúra idején étkezések helyett is fogyasztható.

A spirulina, mint egyik fő összetevője a DXN Mycoveggie-nek, a legjobb növényi fehérje forrás 65%-kal, ami minden más természetes ételnél magasabb. Elképesztő mennyiségű béta karotint, B-12 vitamint és B komplexet, vasat, alapvető nyomelemeket és gamma linolenic savat tartalmaz. A vitaminokon és ásványi anyagokon túl a spirulina gazdag fitonutriensekben és az egészséget pozitív irányba befolyásoló tápanyagokban. Fontos kiemelni továbbá, hogy a spirulinának van a legmagasabb fehérje tartalma a természetes élelmiszerek között. A fehérjét aminosavak alkotják, az alapvető aminosavakat pedig a szervezet nem tudja előállítani, a táplálékkal kell bevinni. A spirulinában benne van az összes alapvető aminosav.

A másik lényeges összetevőt, a nonit a polinéz törzsi gyógyítók már 2000 éve használják láz, gyulladás, hasmenés, szorulás, állatharapás, rovarcsípés és számos betegség kezelésére. A tradicionális orvoslásban a noni leveleit belsőleg lázcsillapítóként, külsőleg fekélyek kezelésénél és köszvénynél alkalmazták, de sikeresen használták a magas vagy alacsony vérnyomás, ízületi gyulladás, gyomorfekély és szívbajok esetén is. Sokrétűsége határtalan, hiszen az említetteken túl zúzott, vágott sebek kezelésére, cukorbetegség, fülfertőzések, szemproblémák kezelésére, neurológiai problémák megoldáséra, tüdőgyulladás kezelésére, rheumás panaszok megoldására, csonttörések kezelésére, illetőleg számos más betegség gyógyítására alkalmazták.

Webáruházam:

http://kavehaz.egeszsegeskave.hu/termekek


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése