2010. december 18., szombat

A ganoderma jelentősége életünkben


Kócsó László (a DXN magyarországi vezetője)és felesége Fodor Anikó - középen


2010 dec. 11-én Dato Dr. Lim Siow Jin a DXN alapítója és elnöke nyitotta meg a DXN Magyarország üzletépítő szemináriumát, a ganoderma jelentősége életünkben címmel.

Nagy megtiszteltetés volt, hogy újra ellátogatott hazánkba.. Többéves kutató orvosi tapasztalatait osztva meg velünk, a ganodermával és a DXN többi termékével kapcsolatban.

Nagyon sok hasznos dologgal gazdagodtunk, nem csupán a DXN termékeket illetően.

Megtudhattuk például, hogy értékes tápanyaghoz jutunk, ha babot csíráztatunk. Amikor megjelenik a csíra, akkor a legfinomabb és legértékesebb – tele van enzimekkel!

A spárga (zöld) – szó szerint gyógynövény. Nyersen lepürézve kell fogyasztani! Rengeteg rostanyag van benne, szivacsként magába szívja a toxinokat és a baktériumokat az emésztőrendszerből. Kiváló módja a méregtelenítésnek. Nyersen tehát kitűnő – főzve haszontalan!

Beszélt többek között a mozgás fontosságáról, ami legalább egy óra kellene, hogy legyen naponta. Ha eleget mozgunk, elegendő lesz az agyban az oxigén. Mozgással ezt a szintet befolyásolni tudjuk. Egy érdekességet említett ezzel kapcsolatban: A maratoni futóknak nincs rossz szaguk és leheletük, mivel futás közben távoznak a toxinok szervezetükből.

Ha lehetőségünk van tengerben úszni, legalább 20 perc kell, miután megnyílnak a bőr pórusai és távoznak a toxinok, a tenger vízében található hasznos anyagok pedig bediffundálnak a bőrünkön keresztül. Ennek csodálatos hatása van, feltéve persze, hogy a tenger nem szennyezett. (Malajziában tiszta a tenger, - jegyezte meg dr. Lim)

Beszédében kiemelten szólt az elsavasodott szervezetről. Rengeteg tünetben mutatkozik ez meg, többek között: rossz alvás, feledékenység, koncentrálóképesség romlás, depresszió, aggódás, feszültség, hullámzó hangulat, neurózis (komoly depresszió)

Semmi más oka nincs, csak a test savas!

Az egyensúlyt ganodermával vissza lehet állítani!

Természetesen beszélt dr. Lim a lúgosság fontosságáról, valamint a ganoderma és testvérei csodálatos hatásáról.

Elmondta, hogy a legerősebb lúgos étel a ganoderma.

A ganodermáról és a DXN termékekről bővebben itt olvashatsz.

Webáruházam: www.kavehaz.egeszsegeskave.hu

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése