2010. szeptember 13., hétfő

Brilliáns ötlet, a kávéval keverni a ganodermát


A ganoderma gombának sajnos van egy nem túl kellemes tulajdonsága, a keserű íz. Ám zseniálisan kitalálták, hogy az aromája tökéletesen illik a kávééhoz, így ezzel ötvözték, alapjául a legkiválóbb brazil arabica kávét választva. A kutatók rájöttek arra, ha ehhez a termékhez adják ezt a kiváló gyógynövényt, széles körben el tud terjedni, elég, ha a hagyományos, egészségtelen kávénkat lecseréljük egy sokkal értékesebbre, ami lúgosít.

Mitől lúgosító ez a kávé?

A gomba semlegesíti a kávé természetes csersavtartalmát, valamint koffein tartalmát, így ez a kávé nem savasít, hanem lúgosít! A kiváló arabica kávénak egyébként is harmadannyi a csersavtartalma, mint a kevésbé értékes robusta kávéé, s ezt tovább csökkenti a Ganodema. A mai kor emberére az elsavasodás jellemző, mely táptalaja a ma népbetegségeknek számító csontritkulásnak, ráknak, de további kellemetlen tüneteket is okozhat, mint például levertségérzetet, izom- és ízületi bántalmakat, depressziót. A Ganoderma kávé fogyasztása hozzájárul a szervezet sav-bázis egyensúlyának helyreállításához és fenntartásához.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése