2010. május 22., szombat

Táplálkozásunk, amibe segít a természet és a tudomány

A DXN-nél, mi hiszünk abban, hogy a táplálkozással kapcsolatos döntések – mit visz be a szervezetébe és mit tart távol tőle – életének legfontosabb döntései közé tartoznak. Ezek ugyanazok a döntések, amelyeket nap, mint nap meghozunk a magunk és családunk részére, és ugyanazok a döntések, amelyek minden DXN termék mögött ott vannak. És amikor ez a döntés egészségünket, családunkat vagy éppen termékeinket érinti, egyszerűen nincs helye kompromisszumoknak.
Tegye fel magának ezt az egyszerű kérdést: „Mi az, ami fontos nekem?” Fontos, hogy az Ön által választott étrend-kiegészítők természetes összetevőkből készüljenek? Olyan összetevőkből, amelyek az évszázadok óta tartó emberi táplálkozás alapján bizonyulnak biztonságosnak és hatásosnak?
Minden DXN terméket a Természet ihlette, és a Tudomány alkotta.
Ha fontos Önnek, hogy az, amit a szervezetébe bevisz, a legjobb legyen, amit a természet és a tudomány kínálhat, akkor a megfelelő helyen van!
Biztos lehet abban, hogy a DXN soha nem fog az Ön és családja egészségére vonatkozó kompromisszumot kötni – Ön se tegye ezt.

A DXN ganoderma ültetvénye 70 hektáros területen fekszik. Ez a legnagyobb ültetvény Malajziában, és a legelső, amelyik megkapta a MS ISO 14001:2004 tanúsítványt a Lloyd's Minőségbiztosítótól 2000 júliusában. Ez a tanúsítvány is biztosítja, hogy az összes ganoderma művelési folyamat megfelel a MS ISO 14001:2004 szabványnak, és kielégít minden, a Környezetvédelmi Minisztérium által támasztott követelményt.

2007 novemberében a Mezőgazdasági Minisztérium akkreditálta a DXN Lingzhi ültetvényt a Malajziai Biotervbe, ami azt jelenti, hogy megfelel az MS 1529:2001 szabványnak és az Okleveles Bioültetvény követelményeinek

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése