2014. január 3., péntek

Pihenésre márpedig szükség van


A pihenés fontosságára oda kell figyelni.
A megfelelő mennyiségű pihenés a legalapvetőbb feltétele az egészségnek, mert a szervezetnek regenerációra van szüksége ahhoz, hogy problémamentesen működjön. A pihenés számunkra jelenthet testi és szellemi, illetve aktívan és passzívan eltöltött pihenést is. A lényeg az, hogy szervezetünknek a pihenés formáinak mindegyikére nagyon nagy szüksége van 
Pihenésnek számít a relaxáció, ami közben éberségünket alacsonyabb szinten tartva érünk el izmaink ellazulásával járó pihenő állapotot, ez azonban csak gyakorlással sajátítható el. Alkalmazásának hatására javul a szellemi teljesítőképesség, a kiegyensúlyozottság, és csökkenhet a minket ért stressz. Ami a legjobban pihentet az az alvás.
Életünk egyharmadát alvással töltjük. Kimutatások szerint 7-8 óra alvás az egészséges és elegendő. Ami ennél is lényegesebb, a mély, pihentető éjszakai alvás. Fontos, hogy  pihenjünk eleget!
Nagyon sok embernek okoz a stresszes, túlhajtott élet alvásproblémákat.
Szeretne jól aludni, nap mint nap kipihenten, jókedvűen, energikusan ébredni és ezáltal a harmóniát megtalálni?
A Ganoderma kávé segíthet! Fogyasztása hozzájárul a szervezet sav-bázis egyensúlyának helyreállításához és fenntartásához, mivel a  ganoderma gomba semlegesíti a kávé természetes csersavtartalmát, így ez a kávé nem savasít, hanem lúgosít!

Megnézem a webáruházat:  www.kavezzunk.hu/termekek


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése