2013. március 10., vasárnap

A kakaóról

A spanyol hódítók a XV. században Dél-Amerikából egy akkor teljesen ismeretlen terméket hoztak be, - a kakaót.  Az arany, ezüst és drágaköveken kívül, a kakaó (amit az Istenek eledelének neveztek) rendkívüli értékkel bírt.
Az indiánok a gyógyításon kívül, egy ízletes ital (xocoatl) készítésére használták a kakaóbabot. A csokoládé elnevezés innen származik.
Ma csokoládét készítenek belőle, valamint italként fogyasztják világszerte.
A csoki, mivel endorfint tartalmaz, javítja a hangulatunkat. Található még benne magnézium,, foszfor, kálium, és számos nyomelem.

Létezik egy olyan társítás, amely a legjobb kakaóból készül ganoderma kivonattal
Ez a  DXN Cocozhi. Fogyasztásra kész italpor formájában kínáljuk, mely csokoládés ízzel kényezteti Önt. A kiváló kakaón kívül a ganoderma fogyasztásából származó előnyöket is élvezheti. Csak öntse egy csésze forró vízbe, keverje meg, és máris élvezheti a frissítő italt, melyet az egész család fogyaszthat!

Igyon jótékony hatású ganodermás forrócsokit, élvezze a különbséget






http://kavehaz.egeszsegeskave.hu/termekek
Tudományos kutatások és kísérletek minden szempontból megerősítették a ganoderma pozitív hatásait, különös tekintettel vértisztító hatására: javítja a vérkeringést és a sejtek minőségét. Lehetővé teszi, hogy belső szerveink rendeltetésszerűen működjenek, javítja a gyenge fizikai állapotot és erősíti az immunrendszert. Bizonyítottan hatékony olyan betegségek kezelésében, melyeknek kiváltó oka a rossz vérkeringés. Segít az egészség és az egészséges megjelenés megőrzésében.

  Valóban igaz, hogy a ganoderma a modern betegségek ellenszere, és univerzális orvosság minden betegségre.
 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése