Kávénak nevezzük a kávécserje termését, amit pörkölés után
használunk fel.
Három féle kávé termesztése és fogyasztása terjedt el.
Arabica, Liberica, Robusta.
Minőségben a legjobb az Arabica.
A kávé feldolgozások során válik fogyasztható ital
alapanyagúvá. A pörkölés során a kávé összetevői átalakulnak, és kialakulnak a
kávéra jellemző íz- és zamatanyagok.
A DXN a legjobb minőségű Arabica kávét kínálja.
A DXN ganoderma kávé semlegesíti a szervezet által felhalmozott savakat, fogyasztásával megszüntethető a gyomorégés. Rendszeres és kizárólagos (Ha szeretné megtapasztalni a valós hatását, ne fogyasszon mellette más kávét!) Fogyasztásával csökkenthető vagy akár növelhető a vérnyomás értéke. Magas vérnyomás problémával küzdők is fogyaszthatják.
A ganoderma gomba (más néven pecsétviaszgomba) közel 200, az egészségünket támogató tápanyagot tartalmaz. A legfontosabb ezek közül a szerves germánium, ami egyike a természetben található leggyógyítóbb hatóanyagoknak. A ganoderma gomba, egy olyan gyógynövény, melynek nincs mellékhatása még hosszú távú használat után sem. Javítja a szervezet általános állapotát, öngyógyító képességét.
Az emberek hajlamosak elfelejteni bevenni a napi vitamin adagjukat, vagy éppen anyagi lehetőségük híján lemondani a megszokott étrend-kiegészítőjükről.
Hallott már olyan esetről, hogy valaki elfelejtette meginni a reggeli kávéját?
A DXN részéről egy óriási ötlet volt, hogy egy olyan napi fogyasztási (élvezeti) cikkhez keverte hozzá a szervezetünk számára oly fontos alkotóelemeket tartalmazó ganoderma gombát, mely biztosan nem fog kimaradni a mindennapi életünkből.
A DXN a világ legnagyobb ganoderma kávét gyártó vállalata. Termékeit 100 országban, több mint 4 millió törzsvásárló és környezete fogyasztja nap, mint nap.
A DXN ganoderma tartalmú kávéi nem tartalmaznak mesterséges színezéket, tartósítószert és ízfokozókat.
A DXN által gyártott kávék közül jelenleg hét féle kerül forgalomba Magyarországon.
webáruházam: www.kavezzunk.hu
A kávé elkészítése egyszerű és gyors: öntsük a tasak tartalmát ízlés szerint 80 foknál nem forróbb vízbe. Keverjük meg, és máris nekünk gőzölög a kávék királya a ganodermás kávé.
Ne felejtsük el, hogy kávézás után mindig fogyasszunk vizet, mert a kávé elvonja a folyadékot a testből!
Ha ezeket a kávékat fogyasztod, nem tudod többé abbahagyni :-)
VálaszTörlés